Forside

Kombi- og turistrejser 2020

Alle aktiviteter vedr. vandrerejser i bus er fra september 2020 overgået til de graa busser, hvorfor der henvises til dem.

Kontakt: Ditte Fogsgaard. Tlf.: 60 40 93 17. Mail: df@de graabusser.dk

"Man kan godt rejse i den samme bus og alligevel gøre noget forskelligt!" Det er mottoet for vores kombirejser.

På vores almindelige kombirejser sættes vandrerne af sammen med vandreguiden og "klarer sig selv" på hele vandreturen uden at møde bussen, mens bussen med chaufføren kører "almindelig turistudflugt" med de øvrige. Den enkelte deltager i turen bestemmer sig om morgenen for, om man vil vandre eller være "turist." Man mødes så senere på dagen til fælles oplevelser. Man kan altså deltage på hele turen som "turist!"

På de "ualmindelige" kombirejser er der 2 guider med. Den ene er rutineret vandreguide, der kender vandreturene. Den anden er en rutineret guide, der følger turisterne hele tiden. Med 2 guider er der også muligheder for at splitte op senere på dagen og gøre forskelligt.

Rejserne på denne side er beregnet til grupper, der selv kan fylde en bus, og hvor nogen vil vandre og andre være "turist." Vi finder i fællesskab et tidspunkt for rejsen, hvor det passer gruppen og vi kan få plads på hotellet. Priserne er beregnet ved 40 betalende. Er man færre - men dog en gruppe - så kontakt os alligevel. Vi kan måske koble jer på en anden gruppe!

Vi har nu også taget skridtet fuldt ud og laver "rene" turistrejser, men vi går et skridt videre. Vi lægger et lag på og tematiserer dem. Se de 2 første eksempler nederst her på siden.

Klik på den enkelte tur for at se program og billeder.

PRISLISTE 2020: KLIK HER.

*
   Du kan altid skrive en mail til mail@vandringforalle.dk for mere information 2009